Församlingsresor

Församlingsresor är en spännande möjlighet bland församlingens aktiviteter som skapar kontakter mellan människor. 

Har du funderingar på att arrangera en resa för din församling? Att vara ”spindeln i nätet”, kontaktperson, kring en gruppresa kan vara både kul och spännande men även ett stort ansvar och mycket tidskrävande arbete med ett komplext arrangemang.  

Gör det enkelt för er nästa gång det är dags att resa. Låt oss ta hand om allt så håller vi ordning på alla detaljer. Vi är med i processen från idé till att resan är avslutad. Alla kan slappna av och njuta under resan. Vi har samarbets-parters och guider på plats, ofta svensktalande, och det finns alltid ett journummer att nå oss på.  Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa till! 

Konfirmandresor

Vi arrangerar sedan många år konfirmandresor till olika delar av Europa med flyg eller buss. Populära destinationer är t ex Rom, Berlin, Krakow och Prag.  Vi har mångårig erfarenhet och handplockade kontakter. Vi hittar rätt boende till bra priser, program och studiebesök efter önskemål. Vi hjälper till med allt från enbart transport till kompletta program. Inför en resa ser vi gärna ett personligt möte där vi går igenom önskemål och tittar på olika alternativa upplägg.